• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Phare toetab piiri

  Pharelt tulev tagastamatu abi suurus Eestile on 30 miljonit krooni, lausus siseministri nõunik Aivar Viisma. Abi suunatakse piirirajatiste tehnika uuendamisse ning parandamisse, märkis siseministeeriumi asekantsler Tiit Sepp. Kõige viletsamas seisukorras on idapoolsed piiripunktid ja kindlasti suurem osa lähebki sinna, täpsustas ta. Viisma sõnutsi seatakse esimeses järjekorras piiripunktides üles elektronsilmad.
  Sepa sõnul on siseministeeriumil n-ö rahajagamisprojekt valmis, kuid kuna see vajab kooskõlastamist rahandusminsteeriumiga, ei saa ta projekti täielikult avalikustada. Järgmisel nädala alguses peaks rahandusministeerium andma projektile kooskõlastuse.Tema sõnul ei ole aga seni rahandusministeeriumiga mingit sidet olnud.
  Rahandusministeeriumi peaspetsialisti Lembit Talli sõnade kohaselt ei tea tema kui asjaosaline aga Phare abirahast midagi. Asekantsler Tiit Sepp tõdes, et tegemist on lihtsalt infosuluga.
  Raha saabumisaega Eestisse ei osanud Tiit Sepp öelda. Euroopa Liiduga asjaajamine olevat raske ja aeganõudev.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Loorits: kas läheme taastuvenergiale üle või maksame miljard eurot aastas?
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tarneahela probleemide tõttu jääb tänavu tootmata ligi 8 miljonit autot
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.