• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Leppik otsib kohtuväliseid lahendeid

  T.L. Investeeringu ASi ajutine pankrotihaldur Andres Tootsman kinnitas, et Tõnu Leppik saabus sel nädalavahetusel Eestisse ning kohtus pankrotiavalduse esitanud ASi Baltfood juhtidega. Baltfood nõuab T.L. Investeeringutelt 1,7 miljonit krooni.
  Tootsmani väitel üritab võlgnik võlausaldajaga kokkuleppele jõuda. Ilmselt nädala jooksul peaks selguma, kas Tõnu Leppik on veel maksujõuline ning suudab oma võlgnevuse Baltfoodile kustutada, rääkis pankrotihaldur.
  Baltfoodi tegevdirektor Rauno Otsepp kinnitas samuti, et ta on Tõnu Leppikuga kohtunud. Otsepp ütles, et on pidanud Leppikuga küll mitmeid läbirääkimisi, kuid mingit konkreetset võla tasumise tähtaega ei ole Leppik välja käinud.
  Oktoobri lõpus peaks Tallinna linnakohtus tulema arutusele Tallinna linnavaraameti hagiavaldus T.L. Investeeringu vastu 2,3 miljoni krooni nõudes. Linnavara- ameti esindaja vandeadvokaat Üllar Talviste ütles, et tema teada ei ole Leppik selle võla tasumise suhtes veel mingeid kokkuleppeid üritanud otsida.
  Leppiku enda sõnul pole ta hagiavaldust näinud ega ka ühtegi kohtukutset saanud. Linnavaraameti nõue tuleneb T.L. Investeeringu võlast erastatud Laagna poe eest, mille ta on juba jõudnud edasi müüa.
  Leppik on ise väitnud, et T.L. Investeeringul on Venemaal kaks tehast, kust pärineb ka tema põhiline sissetulek. Lisaks osutab firma ekspediitorteenuseid ja ostab üles võlgu.
  Eestis on T.L. Investeeringu äritegevus soikunud. Tänavu kevadel müüs ta oma osaluse Metropoli restoranis, ka seisavad Lasnamäe nõlval tühjalt miljoni krooni eest ostetud neli paekivihoonet.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Nordecon ehitab kaitseväele 10 miljoni eest laod
Nordecon ehitab kaitseväele Harjumaale laod ja taristu ligi 10 miljoni euro eest, selgub börsiteatest.
Nordecon ehitab kaitseväele Harjumaale laod ja taristu ligi 10 miljoni euro eest, selgub börsiteatest.
Sotsiaaldemokraadid võitsid napi eduga Saksa valimised
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Joe Biden süüdistab vaktsineerimata ameeriklasi majanduse aeglases taastumises
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.