8. oktoober 1996 kell 22:00

Arvutifirma Microlink suurendas käivet

Microlinki arvutite müük oli eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 25,6 protsenti suurem, teatas Oblikas. Ta kinnitas, et firma müüs arvuteid Euroopa riikidesse ligi kolm korda rohkem kui eelmise aasta samal perioodil.

Põhiliselt eksporditakse Microlinki arvuteid Venemaale ja Balti riikidesse.

«Nendesse riikidesse oleme sellel aastal müünud arvuteid ja lisaseadmeid 18,8 miljoni krooni eest,» ütles Oblikas.

Microlinki juhatuse esimees Rainer Nõlvak nimetas viimase kolme kuu olulisemate sündmustena kahte: Internetis levivat päevalehte Online Monitor, mida antakse välja koostöös uudisteagentuuriga BNS, ja kokkuleppe sõlmimist suure Ameerika arvutustehnika hulgimüüjaga CHS Electronics.

CHS Electronicsist saab Janek Oblika sõnul Microlinki strateegiline partner ja aktsionär.

Microlinki viimase kolme kuu käive ilma tütarfirmadeta oli 36,5 miljonit krooni. Juunis lõppenud eelmise majandusaasta kogukäive oli 167 miljonit krooni. Microlinki käesoleva majandusaasta käibeprognoos on 235 miljonit krooni.

Hetkel kuum