• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Bassein 26. korrusele

  Hotelli Olümpia tervisekeskuse rajamise sobivamaks asukohaks osutus 26. korrus, mille senise funktsiooni muutmine oli suhteliselt valutu. Lisaks avaneb sealt suurepärane vaade linnale.
  26. korruse renoveerimistööd algasid 1996. aasta alguses. Esimese etapi käigus remonditi tunnisaunad, teisel etapil jõusaal, bassein, tervisesaunad, solaarium, lastenurk, fuajee ja abiruumid.
  Ettevalmistustööde käigus lammutati mõlemad grillbaarid, fondue-kabinetid ja abiruumid, samuti senised sisetrepid. Eemaldati kogu põranda- ja seinaviimistlus ning ripplaed, välja vahetati aknad ja rõduuksed. Tehniliselt kõige keerukam ja vastutusrikkam osa oli basseini ehitamine. Selleks saeti läbi 25. ja 26. korrust eraldav vahelagi ning lõigati välja postidevahelised paneele kandvad riivid. Lammutuse muutis ASi Gustaf Tallinna kontori juhataja Tiit Pomerantsi sõnul tülikamaks asjaolu, et kõik eemaldatavad konstruktsioonid, sh ka betoonvahelae tükid, pidid mahtuma lifti. Basseini metallkonstruktsioon, mille kogukaal on üle 20 tonni, on kinnitatud 25. korruse postidele. Basseini mõõtmed on 15x5,5 m, sügavus 1,1--1,4 m, mahtuvus üle 100 m³.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Kokutajast Eesti parimaks koomikuks ehk kuidas nali andis Ari Matti Mustonenile elutahte
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.