12. detsember 1996 kell 22:00

Neinar Selil valmis Tartus ärikeskus

AS Rondam omandas 1993. aastal 3,1 miljoni krooni eest Tartu KEKi peahoone koos kõrvalhoonetega. Hoonesse rajati Livoonia spordiklubi, kohvik, rida kauplusi ja büroosid ning mitme välisfirma müügiesindus.

«Praegu on ärikeskuses ligi poolsada firmat ja kogu kompleks on välja ehitatud,» kinnitas Rondami juhatuse esimees Neinar Seli. Tema sõnul mahub veel keldrikorrusel tühjana seisvatesse ruumidesse üks saun ning riietusruum spordiklubi tarbeks.

Hoonekompleksis on 5500 ruutmeetrit renditavat pinda, vastvalminud pool hõlmab sellest 2300 ruutmeetrit. Rondami ärikeskuse tasuvusajaks on planeeritud neli aastat. Ärikeskuse uue osa projekteeris Vilmar Lill ja ehitas AS Decora.

«Meie majja on koondunud ehitajad, sisustus- ja viimistlusmaterjali müüjad, kontoritehnika- ja mööblikauplused ning isegi pank ja apteek,» märkis Seli. Tema sõnul ei kaunistanud KEKi pooleliolevad ehitised Tartu üht peamist sissesõiduteed ja ärikeskuse ehituse kiirendamise üks ajendeid oli Tartu parem väljanägemine.

Hetkel kuum