• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Läti transpordialgatus ei leidnud toetust

  Selle ideega astus Läti üles möödunud nädalal Riias Läänemere riikide nõukogu majanduskoostöörühma koosolekul.
  Nõukogu koosseisu kuuluvad kõik Läänemere piirkonna riigid.
  Leedu transpordiministeeriumi esindaja Alminas Maciulis ütles, et pärast seda, kui Läänemeremaad Läti algatust ei toetanud, andis ta lõpuks järele, kuid keegi ei kahtle, et Läti hakkab tulevikus ikka oma joont ajama.
  Läti taotleb oma transpordikoridoride lülitamist Euroopa transpordiarengu plaanidesse, kuna tema sadamad teenindavad suuri veosevoolusid.
  Ka detsembri algul Brüsselis ei õnnestunud Lätil tõestada G-24 riikidele, et Läänemere regiooni ida-lääne tähtsaimaks transpordikoridoriks peab olema Ventspils--Riia.
  Tähtsaimaks sellel suunal jäi siiski transpordikoridor Klaipeda--Vilnius, mida peetakse Leedu suureks saavutuseks. Kuluaarides räägitakse, et see ajas lätlased vihale.
  Maciulise sõnul üritavad lätlased jätkuvalt tõestada, et nende transpordikoridorid on majanduslikult elujõulisemad. Leedu aga jääb oma seisukohale ega leia, et koridore tuleks muuta. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Keskpanga kohtumine pani turud langema
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Jaan Kalmus: 35 aastat kroonikuna kaamera taga
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Juubel: 80aastased Eesti ettevõtjad, kes on jätkuvalt sadulas
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.