• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  AS Wermo läheb mööblimüügi suurketti

  «Pääsesime esimest korda ilma vahendajateta lääne mööblimüügiketti,» ütles ASi Wermo peadirektor Richard Mutso. Tema sõnul on Wermo mööbel jõudnud seni lääne kaubandusse müügiagentide ja Jaapanisse ühe Soome vahendusfirma kaudu.
  Wermo toodangut on müünud Euroopas Prantsusmaa mööbliketid La Redoute ja Fly ning Saksamaa turustusfirmad RM Gruppe, Baur Versand ja Möbel Kiste.
  Regenti müügiketti pääsemise peapõhjusena näeb Richard Mutso Wermo kvaliteedikäsiraamatu valmimist, mis baseerub ISO 9002 nõuetel. Firmal oli aastane nõustamisleping Saksa spetsialistidega. «Võimalik, et just nende kaudu jõudis info meie toodangust suurte mööblikettideni,» lausus Mutso.
  Eelmisel reedel tuli teade, et AS Wermo saab septembris oma mööblit esitleda tuntud Barndrupi mööblimessil. Saksa nõustajate soovitusel viiakse messile magamistoa- ja söögitoamööbel ning ühe töökohaga büroomööbel.
  «Peame suureks saavutuseks, et esimese Eesti mööblitootjana otse Barndrupi messile pääsesime,» ütles Wermo nõukogu liige Vello Peedimaa.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.