• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nordika Kindlustus teenib motokrossi pealt

  AA-Tradingu turundusjuht Jaanus Palm ütles, et Nordika saab lepingu ilma konkursita. «Kui Nordika on sponsor, oleks ju imelik, kui keegi teine pakuks kindlustust,» lausus Palm.
  Nordika juhatuse liige Jaanus Reisner teatas, et kindlustus ei käi sponsorluse hulka. «Pakume reaalset teenust ja võtame selle eest loomulikult tasu,» ütles Reisner.
  Tema väitel jääb kindlustuslepingust saadav tulu siiski väiksemaks kui sponsorluse korras eraldatav 250 000 krooni. «Meie pakume vaid kindlustusteenust,» täpsustas Reisner. «Leping on edasi kindlustatud firmas Kölnische Rück.»
  Mootorispordi föderatsiooni peasekretär Juhan Kunts ütles, et kuna 28.--29. juunini toimuv Alexela kross on maailmameistrivõistluste etapp, siis kehtivad sellele rahvusvahelised nõuded, mille kohaselt peab võimalike õnnetusjuhtumite puhuks olema kindlustatud kolmas osapool ehk publik.
  «Mingeid summasid ei ole ette kirjutatud, kuid üldise praktika põhjal võib eeldada, et kindlustuse kattesumma peab olema vähemalt üks-kaks miljonit krooni,» sõnas Kunts. «Seejuures on arvestatud muidugi kõige mustema stsenaariumiga. Õnnetuse tõenäosus on tegelikult ääretult väike.»
  Jaanus Reisner rõhutas, et sõlmimisele tulev kindlustusleping seab ranged nõudmised motokrossi korraldajatele, kes peavad tegema kõik endast sõltuva, et publiku ohutus oleks tagatud.
  Palmi sõnul arvestavad korraldajad 12 000--15 000 pealtvaatajaga. Tema väitel ei ole kindlustust piletihinna sisse arvestatud, vaid see kaetakse kolme miljoni krooni suurustest korralduskuludest.
  Reisner ütles, et kuna lepingule on veel alla kirjutamata, ei ole lepingusummast õige aeg rääkida. Igal juhul on jutt viie nulliga summast, kinnitas ta. Jaanus Palmi väitel võivad suurema õnnetuse korral kindlustushüvitised lõppeda kuue nulliga.
  Nordika kogutud kindlustuspreemiatest andis liikluskindlustus selle aasta esimese nelja kuuga 75%, Eesti kindlustusseltside kogupreemiatest aga 42%. Reisneri väitel korjab Nordika tervelt kolmandiku liikluskindlustuspreemiaid tanklatest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.