• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Järelevalveautod

  Keskkonnafond, mis seaduse järgi on loodud keskkonnaprojektide finantseerimiseks, on otsustanud tegelema hakata autovahendusega. On plaanis soetada ligi 40 maasturit ja 20 Opel Vectrat.
  Väidetavalt lähevad sõidukid igas maakonnas ja Narvas asuvate keskkonnaosakondade kasutusse. Fondi nõukogu esimehe Peeter Soovälja kinnitusel peab keskkonnatöötajate autopargi tõhustamine parandama järelevalvetegevust maal. Eitamata keskkonnaalase järelevalve vajalikkust, on siiski veel värskelt meeles fondi eelmine autoost, kui kõik jõuvankrid järelevalvamise üllast eesmärki kandma ei jõudnud, vaid valgekraede istumise alla sattusid. Minister Villu Reiljani väitel fondi põhikiri seda justkui lubas.
  Keskkonnaseadusega põhikiri kooskõlas pole ja veebruaris vastu võetud valitsuse otsusest hoolimata ei ole seni kiirustatud seda kooskõlla viima. Seega on jäetud edaspidisekski vabad võimalused autosid järelevalveväliselt kasutada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.