• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lihakombinaadi aktsia hind kukkus

  Investorid jätkasid eile vahepeal teenitud kasumi realiseerimist ja enamiku aktsiate hinnad liikusid vaikselt allapoole. Selges, 12:4 ülekaalus olid langejad. Ka ÄP üldindeks tegi eile läbi väikese languse, kukkudes päevaga 1,02%, 809,05 punktile.
  Kõige põnevamad sündmused keerlesid eile loomulikult Rakvere lihakombinaadi aktsia ümber. Pool tundi enne börsi avamist teatas börs oodatult, et Rakvere LK aktsiaga taasalustatakse kauplemist kohe hommikul.
  Hoolimata Rakvere lihakombinaadi börsile saadetud kommentaaridest, milles püüti tekkinud olukorda siluda ja investoreid rahustada, algas kauplemine juba uuelt, eelmisest madalamalt hinnatasemelt. Päeva jooksul langes hind veel mõnevõrra, olles madalaima hinnaga tehingus 13,3 kr. Rakvere LK aktsia sulgus 13,4 kr tasemel (päevaga -4,63%).
  Eile, pärast börsi sulgemist teatas Hoiupank BNSi vahendusel, et on loobunud osaluse omandamise plaanist mõnes Leedu pangas ja hetkel ei plaanita liituda ka ühegi teise Eesti pangaga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.