13. juuli 1997 kell 22:00

Eestlased panevad Läti lapsed jooma

Eestlased on ikka ühed põrgusulased küll! Kahe- ja kolmekümnendatel aastatel vedasid nad ohjeldamatult Soome salaviina ja meelitasid nõnda osa põhjanaabrite rannarahvast kuritegelikule teele, rääkimata sadadest inimestest, kellele lihtsalt viinaviga külge hakkas.

Nüüd on eestlased asunud oma alkoholiga kimbutama lõunanaabrit Lätit ja veel nii alatul kombel, et üritavad lahjade kokteilijookidega läti lapsed joomarluse teele meelitada. Sellise põhjendusega keeldus Läti rahandusministeeriumi juures tegutsev aktsiisikaupade nõukogu andmast impordilitsentsi hulgifirmale, kes soovis lätlastele müüma hakata Ösel Foodsi long drink'e.

Kui Läti tootjate Eesti tootjate vastane lobbytöö edaspidigi vilja kannab, keelatakse varsti ka toidukaupade sissevedu Lätti, sest see võib tekitada teatud inimestele seedehäireid. Ja õige ka! Milleks lasta turule eestlastest konkurendid, kui oma napsid on kangemad ja toit parem.

Hetkel kuum