• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eestlased panevad Läti lapsed jooma

  Eestlased on ikka ühed põrgusulased küll! Kahe- ja kolmekümnendatel aastatel vedasid nad ohjeldamatult Soome salaviina ja meelitasid nõnda osa põhjanaabrite rannarahvast kuritegelikule teele, rääkimata sadadest inimestest, kellele lihtsalt viinaviga külge hakkas.
  Nüüd on eestlased asunud oma alkoholiga kimbutama lõunanaabrit Lätit ja veel nii alatul kombel, et üritavad lahjade kokteilijookidega läti lapsed joomarluse teele meelitada. Sellise põhjendusega keeldus Läti rahandusministeeriumi juures tegutsev aktsiisikaupade nõukogu andmast impordilitsentsi hulgifirmale, kes soovis lätlastele müüma hakata Ösel Foodsi long drink'e.
  Kui Läti tootjate Eesti tootjate vastane lobbytöö edaspidigi vilja kannab, keelatakse varsti ka toidukaupade sissevedu Lätti, sest see võib tekitada teatud inimestele seedehäireid. Ja õige ka! Milleks lasta turule eestlastest konkurendid, kui oma napsid on kangemad ja toit parem.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: stopp välistööjõuga skeemitamisele!
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Muusikaturu valitseja tuli Amsterdamis börsile
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Jah või Ei: ettevõtte RIA.com Marketplaces 15 küsimusega kõiki valdkondi hõlmav test
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Põhjamaade suurim pank julgustab töötajaid katsetama ja arenema
95 protsenti meestest ja 93 protsenti naistest hindas oma arenguvõimalusi Nordeas kõrgeks, rääkis "Minu karjääri" saates Nordea Eesti värbaja Eha Täht. Saates räägime, millised töötajate arenguvõimalused Nordeas on, ning kuuleme kahte kogemuslugu.
95 protsenti meestest ja 93 protsenti naistest hindas oma arenguvõimalusi Nordeas kõrgeks, rääkis "Minu karjääri" saates Nordea Eesti värbaja Eha Täht. Saates räägime, millised töötajate arenguvõimalused Nordeas on, ning kuuleme kahte kogemuslugu.