• Jaga lugu:

  Landesbank Schleswig-Holsteinil täitus kaks aastat Eestis

  LB Kieli juhatuse aseesimehe Peter Pahlke sõnul tõestab Balti riikide positiivne majandusareng seda, et pank tegi Balti turule tulekuga õige otsuse. Tema sõnul jõudis pank Balti riikides juba esimesel tööaastal kasumisse.
  LB Kieli pressiesindaja Eva-Maria Schareri sõnul on LB Kiel Eestis oma tegevuse suunanud ettevõtete turule, jättes välja eraisikud. Scharer ütles, et ka Saksamaal ei tegele LB Kiel eraisikutega. Tema sõnul jääb panga tegevuse keskpunkti Baltimaades kommertspankade refinantseerimine.
  Schareri sõnul on panga ärimaht Balti riikides kasvanud 160 miljonilt kroonilt 1,3 miljardile kroonile. Sealhulgas on ka ühislaene teiste Saksa pankadega suuremate projektide finantseerimiseks, nagu näiteks Ühispanga eluasemelaenu finantseerimisprojekt.
  Scharer ütles, et Eesti turul võib täheldada majanduse ülekuumenemist, ent selline kiire areng oli omane ka Saksa majandusele pärast teist maailmasõda. Tema sõnul kujutab Balti turg endast Lääne investoritele suurt potentsiaali.
  Schareri ütlusel on LB Kiel teinud õige valiku, et rajas oma Balti riikide esinduse Tallinnasse, kuna Eesti areng on olnud teistest Balti riikidest kiirem. Sellest annab tema sõnul tunnistust Eesti arvamine riikide hulka, keda Euroopa komisjon soovitas Euroopa Liidu liitumisläbirääkimistele.
  LB Kiel avas esinduse Tallinnas 4. septembril 1995. aastal Schleswig-Holsteini liidumaa presidendi Heide Simonise juuresolekul.
  LB Kieli bilansimaht on 880 miljardit krooni. Pangas töötab 2000 töötajat.
  Panga 1996. aasta puhaskasum oli 825 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Idufirma juht: kolmandast lainest sõidetakse lihtsalt läbi
Koroonahirmu enam eestlastes pole, sest rahvast on nii palju hirmutatud, aga kõige suuremad hirmud ei teostunud. Kolmanda laine ajal keegi enam piduripedaalile ei vajuta. Ilmselt sõidetakse sellest hooga läbi, ka riigi piirangutest vaadatakse mööda, kui võimalik, kirjutas idufirma Iffent tegevjuht Paavo Pärn Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Koroonahirmu enam eestlastes pole, sest rahvast on nii palju hirmutatud, aga kõige suuremad hirmud ei teostunud. Kolmanda laine ajal keegi enam piduripedaalile ei vajuta. Ilmselt sõidetakse sellest hooga läbi, ka riigi piirangutest vaadatakse mööda, kui võimalik, kirjutas idufirma Iffent tegevjuht Paavo Pärn Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Nasdaq ainukesena napis plussis
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: kuidas kutsuda vaktsineerimiskiirabi enda ettevõttesse?
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Nädala lood: leidlikud söögikohapidajad, skeemitaja pääses suurest nõudest ja tippinvestorite strateegiad
Sel nädalal sai Äripäeva veergudelt lugeda, kuidas leidlikud söögikohapidajad meelitavad inimesi linnast välja ning kuidas skandaalse mainega Kristian Kesner pääses suurest nõudest. Samuti kogus Äripäev kokku Eesti ja välismaa tippinvestorite investeerimisstrateegiad.
Sel nädalal sai Äripäeva veergudelt lugeda, kuidas leidlikud söögikohapidajad meelitavad inimesi linnast välja ning kuidas skandaalse mainega Kristian Kesner pääses suurest nõudest. Samuti kogus Äripäev kokku Eesti ja välismaa tippinvestorite investeerimisstrateegiad.