• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Suurettevõtjatel on ilusam küünal

  Et poolteist aastat tagasi alanud siinsete Konstantinoopolile alluva apostliku õigeusu kiriku ja Moskvale alluva õigeusu kiriku tülist saab kasu lõigata, on ära tabanud nii tööstuse ja tööandjate keskliidu kui suurettevõtjate assotsiatsiooni esindajad.
  Aeg-ajalt ilmub uudiseid sellest, kuidas emma-kumma organisatsiooni esindajad idanaabri kõrgete vaimulikega nõu peavad, otsides võimalusi õigeusu kiriku varade jagamisele kaasa aidata. Täpsemalt öeldes selle kaudu kauaoodatud Eesti-Vene majandussuhete parandamisele, sest kirikul on Venemaal suur mõjujõud. Koguni nii suur, et Norma Grupi juhi Jüri Käo arvates võib kirikutüli lahendamise taga seista näiteks riikide piirileppe sõlmimine.
  Ehkki otsa tegid lahti töösturid, on viimasel ajal läbikäimises jõulisemad olnud just suurettevõtjad. Küllap on viimased osanud oma küünla konkurentidest õigemasse kohta põlema sättida. Või on nende küünal siis lihtsalt pikem ja ilusam.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.