• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Seadus kooskõlla WTO nõuetega

  Ministeeriumide spetsialistid parandavad sel nädalal vaidlusi tekitanud kaabelleviseadust nii, et see vastaks maailma kaubandusorganisatsiooni (WTO) nõuetele.
  Majandusministeeriumi hinnangul on kaabellevi seaduse eelnõu WTO nõuetega kooskõlas, kui selles säilivad sätted, mis tagavad loodava sideameti kui sõltumatu regulaatori funktsioonid.
  Sideamet peab majandusministeeriumi nõuniku Paul Elbergi sõnul olema sõltumatu mistahes kommerts- või riiklikest struktuuridest. Sideameti rolli lahtikirjutamisel on põhiosas tagatud kaabellevi seaduse vastavus WTO reeglitele, kinnitas Elberg.
  WTO nõuetega arvestamine on Elbergi hinnangul ülioluline, kuna Eesti-WTO läbirääkimised on jõudnud lõppfaasi.
  Eesti liitumine WTOga on üks eeldusi ELiga ühinemiseks.
  Valitsus katkestas nädala eest ligi aasta menetluses olnud ja vastakaid arvamusi tekitanud kaabellevi seaduse eelnõu teise lugemise, kuna ministrid esitasid sellele kolm parandusettepanekut. WTO nõuetega vastavusse viimine oli ettepanekuist problemaatilisim, ütles teede- ja sideminister Raivo Vare. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.