30. november 1997 kell 22:00

Riigikassa kandis kogu raha Saksamaale

Rahandusministeerium on konsulteerinud Eesti Panga ja suuremate kommertspankade juhtidega ning võib selle alusel kinnitada, et Eesti majanduse stabiliseerimise reservi vahendite paigutamine välisaktivatesse ei mõjuta Eesti kommertspankade intressimäärasid, teatas ministeeriumi pressiesindaja Aili Ohlau.

Välisaktivatesse paigutatud ja veel paigutatavad vahendid on rahandusministeeriumi kinnitusel likviidsed ning on vajaduse korral lühikese aja jooksul kättesaadavad.

Riigisisesest käibest on kavas sellel aastal välja viia veel 200 miljonit krooni, teatas rahandusministeerium. Eesti majanduse stabiliseerimise reservi hulgas on rahandusministeeriumi kinnitusel ka ASi Eesti Merelaevandus erastamisest ühekordse tuluna eelarvesse laekunud 400 miljonit krooni. BNS

Hetkel kuum