• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Siimann kardab ajakirjanikke

  Peaminister Mart Siimann jättis eile ära oma iganädalase kolmapäevase pressikonverentsi, põhjendades seda arvatava ajakirjanike huvi koondumisega samal päeval toimunud parvlaeva Estonia hukku uurinud komisjoni lõppraporti esitlusele.
  On muidugi väga kena, et peaminister üritab ajakirjanike eest hoolitseda, aga tundub, et Mart Siimannil on natukene vale ettekujutus Eesti ajakirjandusmaastikust. Siimann eksib, kui ta arvab, et Eesti suuremates päevalehtedes, raadio- ja telejaamades töötab mõni üksik ajakirjanik, kes Eestis toimuvaid sündmusi kajastab. Tegelikult töötab ajakirjandusväljaannetes kümneid ajakirjanikke ja sellepärast ei tohiks kohalikule pressile valmistada mingit suurt probleemi kahe olulise pressikonverentsi kajastamine.
  Tegelikult jättis Siimann pressikonverentsi ära, sest seoses eelarvetüliga on tal praegu vesi ahjus ja ta ei julgenud tulla ajakirjanike ette selgitusi jagama.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.