• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Finantsjuhid on hinnas

  Võrreldes oktoobrikuuga on veidi tõusnud tegevjuhtidele pakutava töötasu alampiir. Kõige huvitavam tendents on aga finantsjuhtide keskmise palgataseme tõus. Pankade kriisi taustal muutub finantsjuhi roll ettevõttes üha tähtsamaks. Võitsid need, kes andsid õigel ajal nõu aktsiad maha müüa. Kui ühiskonnas tekib mingis valdkonnas probleeme, siis makstakse selle ala spetsialistidele hästi. Seega on finantsjuhtide palga tõusul potentsiaali. Pärast kevadist suuremat tõusu on üldine palgtase saavutanud mingi stabiilsuse. Seni oli palkade kasvutempo minu hinnangul veidi üle forsseeritud. Kuid töötasu ei saa ka eriti langeda.
  Palgasüsteem hakkab tööstusharuti ja regiooniti järjest rohkem korrastuma -- praegu on see protsess alguses. Majandusliku põhjenduse kõrval hakkab palka veidi dikteerima ka sotsiaalne pool. Tuleb periood, kui väikesepalgalistele hakatakse rohkem maksma.
  tegevjuht 16 000--40 000 --
  finantsjuht 12 000--25 000 18 000
  pearaamatupidaja 6000--14 000 7500
  peaspetsialist 8000--20 000 12 000
  spetsialist 4000--14 000 6500
  müügimees 4000--12 000 6000
  sekretär 3000--6500
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
November oli Tallinna lennujaamale oodatust parem
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.