• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiuudised

  - Tallinna Pank. Tallinna Panga nõukogu otsustas reedesel istungil vähendada Tallinna Panga grupi 1997. aasta kasumiprognoosi seniselt 87,3 mln kroonilt 67,8 mln kroonile ehk 22,7%. Detsembris võtab pank enda kanda kogu gruppi kuuluvate ettevõtete erakorralise kahjumi kokku 14 mln krooni ulatuses. Panga nõukogu otsustas vähendada Tallinna Panga 1997. aasta kasumiprognoosi 71,5 mln kroonilt 40 mln kroonini. Detsembris plaanib Tallinna Pank teenida tavapärasest pangandustegevusest ca- 4 mln krooni kasumit.
  - Klementi. ASi Klementi juhatus teatas reedel, et ettevõtte 1997. aasta eeldatavaks realisatsiooni netokäibeks kujuneb 97--98 mln kr, mis on 2--3 mln kr vähem esialgselt planeeritust 100 mln kroonist. Käesoleva aasta puhaskasumi prognoosist (7,5 mln kr) on 11 kuuga täidetud 92,8% (11 kuu puhaskasum 6,96 mln kr). Vaatamata sellele otsustas ettevõtte juhatus vähendada 1997. aasta puhaskasumi prognoosi 1,8 mln kr võrra ehk 22% ja planeerib puhaskasumiks 5,7 mln kr.
  - ESS. ESS Grupi juhatus kinnitas 1998. aasta strateegilised tegevusvaldkonnad, mis on ESS Grupi juhtimissüsteemis jaotatud security- divisjoniks, päästedivisjoniks, kinnisvarahooldusdivisjoniks ja kindlustusdivisjoniks. Security- divisjoni käibeprognoos 1998. aastaks on 225 miljonit krooni. ESSi käesoleva aasta prognoositav käive turvateenuste osas on 153 mln krooni. ESS Grupi kasumiprognoos kinnitatakse 1998. aasta jaanuaris.
  - Leks Kindlustus. Leks Kindlustus omandab aktsiaemissiooni käigus 36,5% osaluse Leedu suuruselt kolmandas kahjukindlustusseltsis Ukio Draudimas. Ukio Draudimase aktsiakapitali suurus on pärast emissiooni 5,7 mln litti. Leks Kindlustus tasub osaluse eest 4,17 mln litti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.