Transiidisõja hirmul suured silmad

03. veebruar 1998, 00:00

Sõda Venemaaga jälle lahti! Pühapäevases ETV saates «Suures plaanis» nähti järjekordselt tonti Venemaa kavatsuses suunata tulevikus oma kaubavood Eestist mööda läbi Soome lahe äärsete Batareinaja, Primorski ja Ust-Luuga sadamate.

Akadeemik Mihhail Bron?teini sõnul on tegemist transiidisõja kuulutamisega Eesti vastu. Kolme sadama vajalikul tasemel püstipanemine nõuab suuri investeeringuid, mille lõpuks klient kinni maksab. Äris aga maksab ökonoomsus ja kvaliteet enam kui patriotism. Siin on Eestil eelis, millest hoolega kinni hoida.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing