• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Investorite usk on kadumas

  Tallinna börs alustas uut nädalat taas järsu kukkumisega. Kogu päeva kestnud ühtlane langemine viis ÄP indeksi õhtuks 605,86 punktile (päevaga -3,76%). Suurema languse tegid likviidsemad aktsiad, eeskätt pangasektor, mis kukkus päevaga 5,15%.
  Erilist elavnemist ei toonud turule ka eile selgunud Hansapanga suhteliselt korralik 25,9 mln kroonine aprillikuu puhaskasum. Suurima tagasilöögi sai Ühispanga aktsia, mis kukkus päevaga 8,26%. Ühispanga kasum oli aprillis vaid 1,7 mln kr.
  Kuigi mitmed analüütikud väitsid BNSile, et pankade aprilli tulemused olid oodatavad, tõdesid isegi pankade endi analüütikud, et olukorras, kus pangad peavad läbi ajama ilma väärtpaberituluta, on korraliku kasumi näitamine osutunud mitmel pangal üle jõu käivaks ülesandeks.
  Maaklerid olid eilse suure languse järel küllaltki pessimistlikult meelestatud ja mitmed neist leidsid, et langustrend võib jätkuda ka järgnevatel päevadel. Järjest suurenevas ebakindluses võib langus tõepoolest jätkuda. Kui täna peaks turg reaktsioonina eilsele tugevale kukkumisele siiski tõusma, võivad hinnad praegusel tasemel ka stabiliseeruda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.