• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Taali otsuseid mõjutab hirm

  Olari Taal kirjutas eile Postimehes, et ta ei informeerinud Hoiupanga nõukogu skandaali põhjustanud laenutehingust Daiwa pangaga tekkinud psühholoogilise krambi tõttu.
  Tartu ülikooli psühholoogiadotsent Aleksander Pulver ütles, et teadus psühholoogilise krambi mõistet ei tunne ja Olari Taali käitumise ajendiks oli tõenäoliselt hirm.
  Olari Taali ajalehes avaldatud mõtted sobivad psühholoogi sõnul inimesele, kes on allunud mingi grupi või rühma survele. «Vabandavas vormis otsitakse põhjendusi, mis ei tule isiku enda seest,» selgitas Pulver.
  «Selline käitumine on reeglina püsiv ning võib, nagu ajalugu näitab, kaasa tuua raskeid tagajärgi,» lisas Pulver.
  Kõrgetel ametikohtadel töötavad inimesed peavad sageli oma isiklikest hirmudest üle olema, lausus Pulver. «Mulle meeldiks elada riigis, kus teiste inimeste elu ja väärtuste eest vastutavad ametnikud on suutelised ametiülesandeid täites oma mina unustama,» sõnas ta.
  Sotsiaalminister Tiiu Aro ütles eile valitsuse pressikonverentsil, et valitsus ei ole siseministri ajalehes avaldatud pihtimust arutanud. «Naistearsti ja günekoloogina ei oska ma meeste sellelaadseid hädasid nagu psühholoogiline kramp kommenteerida,» lausus Aro.
  Olari Taal viibis eile pika päeva valitsuse istungil ja teda ei õnnestunud tabada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.