7. juuli 1998 kell 22:00

Võrgulaserprinterid

Tehnilisi andmeid vaadates tundub, et tuntud firmad toodavad sama nime all täiesti erinevaid seadmeid ja täpne konfiguratsioon ning kasutatav tehnoloogia valitakse kohaliku arvutipoe soovi järgi. Olge ettevaatlikud!

Iga korralik printer on PS-printer ning kui odavama printeri puhul tähendab PS märgatavat hinnalisa, siis progressiivsed tootjad võrguprintereid enam teistsugustena ei teegi. PostScripti kasutavad kõik väljundseadmed kuni suurte trükimasinateni välja, miks teha endale probleeme juurde ja kasutada midagi muud? Ja veel -- kui teil on PS-printer, siis vaadake, et ka Windows seda teaks, st installeerige kindlasti PS-draiverid.

Tabelist ei ilmne sedapuhku kahjuks see, kas printer tuleb 10- või 100Mbps võrgukaardiga. Kahjuks tähendab see tihtipeale seda, et printer tulebki aeglasema kaardiga.

Hetkel kuum