Kalevi aktsia jõudis taas börsile

29. juuli 1998, 00:00

Juba möödunud nädala lõpul äärmiselt tagasihoidlikku kauplemisaktiivsust näidanud Tallinna börs suutis uue nädala alguses päevakäivet veelgi alla lasta. Eile ulatus börsisüsteemi päevakäive 175 tehingu juures 15,77 mln kroonini. Äärmiselt ebalikviidsel turul liikusid enamkaubeldavate aktsiate hinnad allapoole, kukutades ÄP indeksit nii päevaga 4,03% võrra, 421,8 punktile. Suuremate kukkujate hulgas olid ka kõik kolm põhinimekirjas kaubeldavat panka.

Väikeste käivete juures võib turgu liigutada iga vähegi suurem tehingukorraldus, mistõttu hinnatase on väga kõikuv ja eilsele suurel kukkumisele võib täna järgneda korralik tõus.

Eile alustati pärast neljanädalast vaheaega börsisüsteemis taas kauplemist Kalevi aktsiaga. Aktsia käive oli üpris korralik (2,6 mln kr). Registreeritud 14 tehingu käigus kukkus aktsia sulgemishind 30. juuni 59 kroonilt 50 kroonile eile.

Kontserni esimese poolaasta auditeerimta kasumi teatas eile tööstussektori liider Norma. 257 mln kroonise netokäibe juures ulatus grupi puhaskasum 50,2 mln kroonini. Norma aktsia hind kukkus eile 0,4 mln kroonise käibe juures 4,2%.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing