• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kalevi aktsia jõudis taas börsile

  Juba möödunud nädala lõpul äärmiselt tagasihoidlikku kauplemisaktiivsust näidanud Tallinna börs suutis uue nädala alguses päevakäivet veelgi alla lasta. Eile ulatus börsisüsteemi päevakäive 175 tehingu juures 15,77 mln kroonini. Äärmiselt ebalikviidsel turul liikusid enamkaubeldavate aktsiate hinnad allapoole, kukutades ÄP indeksit nii päevaga 4,03% võrra, 421,8 punktile. Suuremate kukkujate hulgas olid ka kõik kolm põhinimekirjas kaubeldavat panka.
  Väikeste käivete juures võib turgu liigutada iga vähegi suurem tehingukorraldus, mistõttu hinnatase on väga kõikuv ja eilsele suurel kukkumisele võib täna järgneda korralik tõus.
  Eile alustati pärast neljanädalast vaheaega börsisüsteemis taas kauplemist Kalevi aktsiaga. Aktsia käive oli üpris korralik (2,6 mln kr). Registreeritud 14 tehingu käigus kukkus aktsia sulgemishind 30. juuni 59 kroonilt 50 kroonile eile.
  Kontserni esimese poolaasta auditeerimta kasumi teatas eile tööstussektori liider Norma. 257 mln kroonise netokäibe juures ulatus grupi puhaskasum 50,2 mln kroonini. Norma aktsia hind kukkus eile 0,4 mln kroonise käibe juures 4,2%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.