Ärimaja on pidulikult avatud

21. august 1998, 00:00

Kolmapäeval avasid Pärnu maantee ääres valminud nüüdisaegse büroohoone rentnikud ja omanikud pidulikult Ärimaja, kus rendib ruume ligi 10 tuntud firmat.

Pärnu maantee viadukti ääres asuvat hoonet oli avama kutsutud üle 400 külalise. Tervitussõnad lindi lõikamise puhul ütles Tallinna abilinnapea Ants Leemets.

Kontorihoone maksis 75 mln krooni. 12korruselise punastes värvides büroohoone projekteeris arhitektuuribüroo Künnapu & Padrik. Üle aasta ehitatud maja esialgne omanik oli ehitusfirma Koger & Sumberg, kes mullu suvel müüs kogu projekti ASile Ärimaja. Viimase omanik on tuntud Tallinna kinnisvaraärimees Priit Kajari.

Uue hoone suurim rentnik on kolmel korrusel kanda kinnitanud Äripäeva Kirjastuse AS. Majandusuudised sünnivad ka 6. korrusel, kus asub teadeteagentuuri BNS kontor. Oma ruumid on majas välja ehitanud AS Koger & Sumberg, Swedish Match Eesti AS ja Jakotex. Viimane korrus on maja omaniku ASi Ärimaja päralt. ÄP

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing