• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eestit on külastanud üle miljoni turisti

  Kõige rohkem käib turiste Soomest ja Lätist. Võrreldes mullusega on kaks korda suurenenud Ameerika Ühendriikide turistide arv. Turismiameti andmetel on eriti kasvanud Norra, Rootsi, Saksamaa, Suurbritannia ja USA turistide hulk, sest järjest enam saabub Tallinna sadamatesse kruiisilaevu.
  Võrreldes möödunud aastaga peaks tänavusel suvehooajal kruiisilaevade saabumiste arv kasvama 37 võrra. «Kuna tegemist on Läänemere kruiisidega, siis viibitakse Tallinnas mõnikord vaid pool päeva ja siit minnakse edasi Peterburi,» rääkis turismiameti turismiuuringute osakonna spetsialist Piret Kallas. Kauem Eestis viibijad külastavad peale Tallinna ka Läänemaad, Pärnut ja Lõuna-Eestit.
  Vihmase ja jaheda suve tõttu eelistavad eestlased soojemaid piirkondi, lemmikkohad on Türgi, Küpros ja Hispaania. Estonian Holidaysi reisikonsultant Merle Lugenberg aga ei soovi Vahemeremaade populaarsust seletada ainult vihmase ilmaga. «Möödunud aastal olid meil ilusad ilmad, aga sellegipoolest käidi väga palju näiteks Türgis,» ütles ta.
  Populaarsust hakkab võitma siseturism. Reisikonsultant Thea Palm rääkis, et eestlased küsivad turismifirmast nõu, kuhu võiks minna, ja võtavad ise majutusasutusega ühendust. Meeliskohad on saared, Lahemaa ja talvel Otepää.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.