Artikkel
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lühiuudised välismaalt

  Rahvusvaheline reitinguagentuur Thomson Bankwatch ütles, et kuigi Venemaa keskpank võib aidata käputäit panku, et ole tal raha pangandussüsteemi kui terviku toetamiseks. Thomson Bankwatch märkis, et olukord Venemaal on tüüpiline likviidsuskriis. BNS
  Gazpromi aktsiate hind kerkis eile Moskva börsil ligi viiendiku võrra pärast firma endise juhi Viktor T?ernomõrdini nimetamist peaministri kohusetäitjaks.
  19,9% tõus 0,94 rublani viis börsi koondindeksi tõusule, mistõttu kauplemine peatati. Kauplemine jätkus, kui föderaalne väärtpaberikomisjon tõstis indeksi lubatud tõusuprotsenti 21,5ni.
  Diilerite sõnul oodatakse T?ernomõrdinilt leebemat suhtumist energeetikafirmadesse. Analüütikute hinnangul andis energiasektor möödunud aastal 48% Moskva valuutatuludest. Nafta hinna languse tõttu väheneb protsent tänavu umbes 38ni. BNS
  Suurbritannia muusikatööstusgigant EMI Group Plc teatas eile, et kaalub PolyGrami filmitootmise ostmist.
  Seagram loodab müüa kahjumiga töötava PolyGram Film Entertainmenti umbes miljardi dollari eest.
  Ligi kümme firmat on esitanud oma pakkumuse. Meedia hinnangul on tõenäolisemad uued omanikud pigem Suurbritannia Carlton Communications, Pearson ja Prantsuse Canal Plus kui EMI. REUTERS
  Taani tööturuameti hinnangul võib riik saavutada järgmisel aastal sajaprotsendilise tööhõive.
  Taanis on tööpuudus vähenenud alates 1993. aasta 12,4 protsendilt tänavu Euroopa Liidu standardite kohase 4,5 protsendini (6,5 % rahvusliku statistika järgi). Taani valitsuse pikaajalise majandusprognoosi kohaselt võinuks töötuskordaja langeda alla 5 protsendi alles 2005. aastaks. DPA-ETA
  Riia reisisadama president Zigmars Priede sõitis Bremenisse ja Hamburgi, et arutada parvlaevaliikluse käivitamist Läti ja Saksamaa vahel, teatas sadama pressitalitus. Sadama juhtkond on veendunud, et viisavabaduse kehtestamine Läti ja Saksamaa vahel suurendab oluliselt sadama käivet.
  Laevaliiklust soodustavad ka piiriületusprobleemid ja Poola otsus piirata veofirmadele sissesõidulubade andmist. BNS
 • Hetkel kuum
Rait Kaarma: mis tõi meid siia, viib meid ka edasi – Warren Buffetti eeskujul
Raamatute ja raha lugemine pole üksteist välistavad – vastupidi; väiksem või suurem bibliofiilia nooruses võib viia raha lugemiseni küpsemas vanuses, kirjutab vandeadvokaat Rait Kaarma arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Raamatute ja raha lugemine pole üksteist välistavad – vastupidi; väiksem või suurem bibliofiilia nooruses võib viia raha lugemiseni küpsemas vanuses, kirjutab vandeadvokaat Rait Kaarma arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Keskpank: euribori tipp peaks saabuma sügisel Ettevõtjatele tuleb kasum tänavu raskemalt
Kuigi euroala inflatsioonitempo aeglustub, jääb see kõrgemaks rahapoliitilises eesmärgis ettenähtust, mistõttu oodatakse rahaturgudel euribori tõusu, rääkis keskpanga prognoosimeeskonna juht Rasmus Kattai.
Kuigi euroala inflatsioonitempo aeglustub, jääb see kõrgemaks rahapoliitilises eesmärgis ettenähtust, mistõttu oodatakse rahaturgudel euribori tõusu, rääkis keskpanga prognoosimeeskonna juht Rasmus Kattai.
Amazoni konsultant tunnistas süüd altkäemaksuskeemis
Prominentne Amazon.com Inc. konsultant tunnistas end täna süüdi ettevõtte töötajatele altkäemaksu andmises skeemis, mille eesmärk oli anda veebimüüjatele konkurentsieelis, mille väärtus oli prokuröride hinnangul 100 miljonit dollarit, vahendab Yahoo Finance.
Prominentne Amazon.com Inc. konsultant tunnistas end täna süüdi ettevõtte töötajatele altkäemaksu andmises skeemis, mille eesmärk oli anda veebimüüjatele konkurentsieelis, mille väärtus oli prokuröride hinnangul 100 miljonit dollarit, vahendab Yahoo Finance.
Reaalajas börsiinfo
Palgatööl läbipõlenud viljandlane lõi ettevõtte: saan nüüd teha seda, mida naudin
Palgatööd tehes läbipõlenud muusik ja literaat Üllar Priks ehk Myrakas teeb Viljandis esimesi samme ettevõtjana.
Palgatööd tehes läbipõlenud muusik ja literaat Üllar Priks ehk Myrakas teeb Viljandis esimesi samme ettevõtjana.
Valitsus jätnuks Sutteri preemiata, nõukogu ei pidanud seda mikski "Kuidas saab maksta preemiat, kui nad ei ole ülesannetega hakkama saanud?"
Valitsusega piike murdnud Hando Sutterile võinuks tüli Reformierakonna ministritega kalliks maksma minna, sest ei rahandus- ega peaminister pea põhjendatuks maksta lahkuvale Eesti Energia juhile üle 75 000 euro tulemustasu. Ettevõtte nõukogu ei pidanud valitsuse kriitikat aga mikski.
Valitsusega piike murdnud Hando Sutterile võinuks tüli Reformierakonna ministritega kalliks maksma minna, sest ei rahandus- ega peaminister pea põhjendatuks maksta lahkuvale Eesti Energia juhile üle 75 000 euro tulemustasu. Ettevõtte nõukogu ei pidanud valitsuse kriitikat aga mikski.
Barack Obama: kui Putin kaotab, siis see ei tähenda, et olemegi võitnud
Endine USA president Barack Obama rääkis Austraalias Sydneys esinedes, kui katki – ja miks – on maailm. Suurt süüd näeb ta ka meedial.
Endine USA president Barack Obama rääkis Austraalias Sydneys esinedes, kui katki – ja miks – on maailm. Suurt süüd näeb ta ka meedial.
Eesti Gaas hakkab Latvijas Gazega lõunanaabrite jaeturul võistlema
Maikuust avaneb Lätis kodutarbijate gaasiturg ning seal kavatseb kaasa lüüa ka Eesti Gaas.
Maikuust avaneb Lätis kodutarbijate gaasiturg ning seal kavatseb kaasa lüüa ka Eesti Gaas.
Roheliste erakonna juhatus astub tagasi
Viimastel riigikogu valimistel hävingu läbi teinud Roheliste erakonna juhatus astub täies koosseisus tagasi.
Viimastel riigikogu valimistel hävingu läbi teinud Roheliste erakonna juhatus astub täies koosseisus tagasi.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.