Imre Perli sai kolm aastat vanglakaristust tingimisi

01. september 1998, 00:00

Imre Perli võttis kohtus omaks süü passi võltsimises, milles ta ka süüdi tunnistati. Kriminaalvastutusele võeti Perli ja tema kaasosaline Kaarlo Eenla katse eest sünteesida narkootilist ainet amfetamiini turustamise eesmärgil.

Imre Perlile määrati kolmeaastane vabadusekaotus tingimisi ja Kaarlo Eenlale Perli abistamise eest kaks aastat ja kuus kuud vanglakaristust tingimisi. Perli ja Eenla on kuni karistusaja lõppemiseni kriminaalhooldusametnike järelevalve all.

Majanduspolitsei algatas Imre Perli suhtes uurimise 1996. aasta novembris seoses riiklike andmebaaside kasutamise korra rikkumisega, kuid mõjuvate tõendite puudumisel ei suudetud süüdistust tõestada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing