• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rootsi pangad võistlevad Hansapanga pärast

  Viiendikku Hansapanga aktsiatest omava Swedbanki ja S-E-Bankeni kõrval kuulub kolmas suurem aktsiapakk Merita panga klientidele, kelle osalus Hansapangas on ligi 19 protsenti. Merita panga klientide taga pole ainult Skandinaavia investorid, vaid selle taha võivad analüütikute sõnul olla peitunud ka kohalikud aktsionärid.
  Hansapanga teatel ajendas S-E-Bankenit Hansapanga aktsiaid ostma soov jätkata ja edasi arendada seniseid koostöösidemeid. Hansapank on seisukohal, et Rootsi pankade osalus on igati positiivne ja pank on koostöö tihendamisest huvitatud, teatas pank eile.
  Hansapank Eesti peadirektor Indrek Neivelt ütles, et pole midagi lahti, kui välispangad Eesti kommertspankade aktsiaid himustavad. «Kui me läheme Euroopa Liitu, siis pole nii väikestel pankadel kui Eesti pangad midagi teha,» on Neivelt varem öelnud.
  «Minu prognoos on, et viie aasta pärast on Euroopas umbes 20--25 panka järel,» märkis Neivelt.
  Hansapanga juhatuse liige Rain Lõhmus on öelnud, et tema ei usu, et mõni Rootsi pank julgeks suhteliselt suurt Eesti panka üle võtta ilma juhtkonnaga koopereerumata. «Vaevalt, et Hansapank nüüd Swedbankiks muutub,» lisas ta.
  Eile polnud veel teada, kes Hansapanga aktsionäridest Swedbankile ja S-E-Bankenile aktsiaid müüsid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.