• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ehitusmaterjali müüja sai Euroopast investeeringu

  Baltic Investment Fund omandas ASi Vipex suunatud emissioonist 10 000 aktsiat, sama palju aktsiaid müüs fondile ka Hulgimüügi Konsulteerimise OÜ. Vipexi aktsiakapital on pärast emissiooni 4,84 miljonit krooni.
  Vipexi suuraktsionäri Ivo Kollo sõnul lisab Baltic Investment Fundi kaasamine aktsionäride ringi ettevõttele usaldusväärsust nii pankade, klientide kui tarnijate silmis. Vipexi osanikud näevad strateegilise plaanina ettevõtte aktsiate noteerimist Tallinna börsil hiljemalt 2002. aastal.
  Baltic Investment Fundi aktsiaostutehingut vahendanud ASi Talinvest Suprema riskikapitali fondide nõustaja Priit Koit ütles, et fond toetab Vipexi plaane laieneda rahvusvahelistele turgudele ja kogenud finantsinvestorina suudab fond ettevõtet aidata.
  ASi Vipex käive oli eelmisel aastal 102 miljonit krooni ja kasum 3,4 miljonit krooni. Ettevõtte käesoleva aasta käibeprognoos on 130 miljonit, kasumit loodetakse tänavu teenida 4,5 miljonit krooni. Vipexile kuuluvad ehitusmaterjalide hulgilaod Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Jõhvis.
  Baltic Investment Fund on investeerinud Eestis ka ehitusfirmasse EMV ja ASi Standard.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.