• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansapanga aktsia taas turul

  Börsi noteerimiskomisjoni otsusel alustati eile hommikul taas kauplemist Hansapanga aktsiaga. Ootamatu teade viis turuosalised endast veidi välja ja turg avanes ca 6% reedeõhtusest sulgemistasemest kõrgemal.
  Nii Hansapanga aktsia kui ÄP indeks jätkasid kerkimist 30 esimest kauplemisminutit. Selle ajaga kerkis Hansapanga aktsia 112 kroonile ja ÄP indeks 516,5 punktile. Peale Hansa aktsia oli teisigi kiireid kerkijaid -- Norma aktsia hind tõusis hommikuses kauplemises hetkeks isegi 20,7 kroonile ehk reede õhtuga võrreldes ligi 22%. Norma aktsia tõus tulenes paarist suuremast ostukorraldusest, mis said alguse ilmselt nädalavahetusel saabunud teatest esimese läbimurde kohta Norma ja AvtoVAZi suhetes.
  Hommikune turu reageering oli taas liialt tormiline ja pärast esimesi emotsionaalseid tehinguid asus Hansapanga aktsia hind kiiresti langema, sulgudes õhtul 104 krooni tasemel (päevaga +6,12%).
  Ilmselt jäävad Hansapanga aktsia ja ka turg tervikuna lähipäevadel küllaltki volatiilseks. Analüütikute avalduste kohaselt on Hansapanga aktsia emissiooni toimumiseni tavalisele investorile ülemäära spekulatiivne.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.