• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börs vaevleb huvipuuduses

  Ka Tallinna börs on üha tugevamalt langemas Venemaa finantskriisi mõju alla. Investorid on närvilised ja tagasihoidlike käivete juures liiguvad aktsiate hinnad järjest allapoole. ÄP indeks kukkus eile 4,54% ja sulgus õhtul 353,03 punkti tasemel. Börsisüsteemi käive oli eile vaid 11,2 mln kr.
  Põhi- ja lisanimekirja peale kokku suutis eile plusspoolele jääda vaid üks aktsia -- ESS kerkis päevaga 20%, 72 kroonile. ESSi aktsiaga tehti siiski vaid üks tehing, milles kokku vahetas omanikku 5 aktsiat koguväärtuses 360 kr.
  Põhinimekirjas langes enim Norma aktsia, mis kukkus päevaga 11,54%, 11,5 kroonile. Kaotuse tagamaid tasub jätkuvalt otsida Venemaalt.
  Kui vahepeal spekuleeriti SEBi võimaliku huvi üle Ühispanga vastu, millele Ühispank omapoolsete kommentaaridega veelgi hoogu lisas, siis eile teatas SEB, et on suurendanud oma osaluse Hansapangas 18 protsendile.
  Augusti majandustulemused avaldas eile Estiko, kes viimasel ajal võitnud tähelepanu peaasjalikult probleemidega uue maja väljarentimisel. Kasum ja käive olid siiski igati tasemel ja lubavad prognooside täitumist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Kokutajast Eesti parimaks koomikuks ehk kuidas nali andis Ari Matti Mustonenile elutahte
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.