• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kaubamaja võib 5 miljonit täiendavat kahju saada

  Juhtivtöötajatele mõeldud 203 646 aktsiat ostis Tallinna kaubamaja turult vahetult pärast aktsionäride üldkoosolekut selle aasta aprillis, mil aktsia hind oli keskmiselt 39 krooni. Eileõhtune aktsia sulgemishind oli 12,4 krooni.
  Tallinna kaubamaja juhatuse liige finantsdirektor Urmo Vallner lausus, et ei tahaks võimaliku kahjumi ümber spekuleerida, sest see sõltub kaubamaja aktsia hinnast aastavahetusel. Aktsiaoptsiooniks ostetud aktsiad tuleb raamatupidamiseeskirjade järgi aasta lõpus turuhinnast lähtuvalt ümber hinnata. Vallner lisas, et kaubamajale võib ümberhindlusest tekkida vaid kahjum, sest soetusmaksumusest kõrgemale aktsiaid hinnata ei saa.
  Kolmeaastase tähtajaga aktsiaoptsiooni kasutamise hinnaks määrasid aktsionärid kevadel ostetud aktsiate kaalutud keskmise hinna.
  Optsioonist realiseerub esimesel aastal 15%, teisel 30% ning kolmandal aastal 55%. Optsiooni saajatel on õigus aktsiad välja osta kahe kuu jooksul pärast 1999, 2000. ja 2001. aasta korralist üldkoosolekut.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.