• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Bergmann varjab investorit

  Andres Bergmann pole avalikkuse ees esinenud pärast neljapäevaõhtust telesaadet «Kahvel». Bergmann väitis neljapäeval, et on leidnud investori, kes aitab taastada ERA Panga likviidsuse, ja et ta avalikustab investori nime hiljemalt reedel.
  Vaatamata korduvatele lubadustele pole investori nimi tänaseni ilmsiks tulnud.
  Eesti Panga infoosakonna juhataja Andrus Kuusmann ütles eile, et ERA Panga taotluse läbivaatamine keskpangas venib pikemaks kui paar päeva. «Pank on moratooriumi all ja asjad ei käi nii kähku,» selgitas Kuusmann. «See ei tähenda aga, et see võtaks aega kuni 15. oktoobrini, kui panga moratooriumihaldur peab esitama oma aruande,» lisas ta.
  Kuusmann ise investori nime avalikustada ei soovinud, sest tema väitel on ERA Pangaga sõlmitud vastav kokkulepe. «ERA Pank peaks ise investori nime avaldama,» teatas ta.
  Andres Bergmanni ei õnnestunud reedel ega pühapäeval telefoni teel kätte saada. Reedel andis ERA Panga sekretär katteta lubaduse, et veel samal päeval teeb ERA Pank pressiteate.
  Viimastel päevadel on võimaliku ERA Panga investorina nimetatud Finest Hotel Groupi suurosanikku Toomas Sildmäed. Sildmäe oli reedel väliskomandeeringus ja kinnitas telefonitsi, et ta on sellisest aust meelitatud, kuid tema ERA Panga investor ei ole.
  Eesti ettevõtjad on viimase nädala jooksul ka korduvalt kinnitanud, et Eestis ei ole sellist inimest, kellel oleks sularahas 80 miljonit krooni. Üks pangandustegelane andis reedel mõista, et ERA Panga poolne viivitamine investori avaldamisega annab signaali selle kohta, et seda investorit polegi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Ampler avas Berliinis uue peakorteri
Elektrijalgrattaid tootev Ampler Bikes avas uue peakorteri ja esinduspoe Berliinis ning on tulevikus osas positiivne, vahendab ettevõtte uudises.
Elektrijalgrattaid tootev Ampler Bikes avas uue peakorteri ja esinduspoe Berliinis ning on tulevikus osas positiivne, vahendab ettevõtte uudises.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.