Talupidajate keskliit kutsub piimatööstusi pankrotti ajama

04. november 1998, 00:00

Talupidajate keskliidu peadirektor Kaul Nurm ütles eile, et otsus nõuete koondamise kohta on tehtud ja lähemate päevade jooksul sellega ka alustatakse.

«Praegu vajavad lahendamist veel juriidilised küsimused, kuidas nõuete koondamine täpselt toimub,» ütles Nurm. «Kui meil on teada kõigi nõuete suurus, saame töötleva tööstuse majandusseisu täpselt hinnata.»

Nurme hinnangul võib töötleva tööstuse võlg piimatootjatele olla paarisaja miljoni krooni ringis. «Piimatöötlejate võlad hakkasid kasvama juunis,» rääkis Nurm. «Kohati tekib tunne, et kogu töötlev tööstus on pankrotis.»

Rapla taluliidu direktor Alvar Timmi ütles eilsel Rapla piimatootjate kokkusaamisel, et piimatootjatel pole mõtet tööstusi ähvardada boikottide korraldamise või piima mahavalamisega. «Pankrotimenetluste alustamine aitaks ilmselt paremini,» ütles ta.ÄP

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 19:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing