• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Internet arvutab kiirposti liikumise maksumust

  Esimese kiirpostiteenust pakkuva firmana käivitas TNT Internetis hinnapäringu süsteemi. Uuest süsteemist on eelkõige kasu juhuklientidele.
  Price Checkeri süsteemis saab klient mõne sekundiga teada vajatava veoteenuse hinna. Selleks peab sisestama lähte- ja sihtkoha, kohaletoimetamise viisi ja soovitavad lisateenused. TNT-l puudub oktoobris käivitunud süsteemi kohta klientidelt veel tagasiside. Konkurendi arvates on süsteem kasulik eelkõige juhukliendile, sest püsikliendiga on kokku lepitud nagunii standardhindadest erinevad tasud.
  Näen uuest TNT hinnapäringusüsteemist kasu eelkõige juhuklientidele, kes saavad Internetist info kätte. Tavasaatjatele, keda on TNT klientide hulgas ilmselt enamik, see süsteem palju kasu ei anna. Püsiklientidel on igal pool teenindussfääris omad hinnad.
  Idee on iseenesest aga huvitav ja igasugune informatsiooni kättesaadavaks tegemine Internetis on hea. Tegutseme ka enda internetiinfo kallal, kuid teenuse hinda seal praegu välja arvutada kahjuks ei saa.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.