• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsil kaotanud ründavad maaklereid

  Vandeadvokaat Viktor Kaasik esitab tõenäoliselt juba sellel nädalal V.P. Investeeringute aktsiaseltsi esindajana kohtule paarisaja tuhande krooni suuruse kahjunõude Hansa Asset Managementi vastu.
  Kaasiku sõnul käitusid Eesti börsimaaklerid oma klientide investeerimisportfellidega sageli nagu enda omadega, põhjustades oskamatuse ja omakasupüüdlikkusega miljonitesse ulatuvaid kahjusid.
  «Nüüd, aasta hiljem, hakkavad need asjad välja tulema,» ütles Kaasik.
  V.P. Investeeringutele tekitas kahju Hoiupanga Rahaturu investeerimisfond, mis selle aasta algusest kuulub Hansapanga ja Hoiupanga ühinemise tulemusena Hansa Asset Managementile.
  V.P. Investeeringute juhatuse liige Gunnar Vain kinnitas, et tema ettevõte andis eelmise aasta 24. oktoobril Hoiupanga Rahaturu investeerimisfondile korralduse müüa maha neile kuuluvad Hoiupanga Venemaa investeerimisfondi 157 osakut ligi 375 000 krooni eest. Tegelikult müügitehingut ei toimunud ja tehingukinnituses näidatud päeval osakuid ostjale ja raha kliendile üle ei kantud.
  V.P Investeeringud kaotas ligi 264 000 krooni, sest fond ei informeerinud teda tehingu mittetoimumisest. Investeerimisfirma sai 52 osakut müüa alles 6. novembril ligi 100 000 krooni eest. Ülejäänud osakud on seniajani VP. Investeeringute omandis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.