Optiva alustas

Sten A. Hankewitz 02. detsember 1998, 00:00

Optiva Panga turukommunikatsiooni direktor Ranno Pajuri ütles eile, et on alustatud juba ühise bilansi kokkupanemist, nagu seda ka Forekspanga ühinemiskoosolekul lubati. Novembrikuu lõpetas kumbki pank eraldi bilanssidega.

Pajuri sõnul ei ole probleeme Forekspanga ja EstIBi infotehnoloogiasüsteemide ühildamisel, sest pole midagi ühildada. Kuna Forekspangal on sularahaautomaadid, mis EstIBil puuduvad, ei ole raskusi nende ühendamisega, lisas Pajuri.

Ka Eesti Panga infoosakonna juhataja Andrus Kuusmann nentis, et 1. detsembrist töötavad pangad koos ühise nime all ning pannakse kokku Optiva Panga bilanss. «Mingeid probleeme pankade bilansside liitmisel ei ole,» kinnitas Kuusmann.

Eilsest alates võtavad Forekspanga sekretäridki telefoni tervitusega «Optiva Pank».

EstIBi töötajad kolisid eelmisel nädalal senisesse Forekspanga peahoonesse. Optiva Panga juhatuse esimeheks sai endine EstIBi juhatuse esimees Härmo Värk ning nõukogu esimeheks EstIBi nõukogu esimees Gunnar Kraft. Optiva Panga suurim aktsionär on Eesti Pank.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 08:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing