• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tekstiililiit soovib piirata turumüüki

  Rõivatootjaid sundis pöörduma tõsiasi, et nende andmetel müüakse Eestis kolmveerand rõivastest turgudel, mis vähendab kohalike tootjate läbimüüki kauplustes. «Ei soovi kommenteerida,» vastas küsimusele pöördumise põhjustest rõiva- ja tekstiililiidu juhatusse kuuluv ASi Klementi juht Madis Võõras.
  «See ei ole lahendus,» kommenteeris impordi piiramise soovi Kadaka turgu haldava ASi Combinent juhatuse esimees Aivar Leinemann. «Inimesed otsivad, kust saavad odavamalt,» põhjendas ta turu suurt osakaalu rõivakaubanduses. Samas on Leinemanni hinnangul vähenenud Kadaka turul müügis turu enda osa viiendikuni, sest ülejäänud kaup müüakse kaubandus-
  keskuses.
  Pöördumises tööandjate ja tööstuse keskliidule esitab rõiva- ja tekstiililiit tööstuspoliitika koostamisel ettepaneku vabastada tulumaksust investeeringud kogu Eestis, töötada ekspordipoliitikas kiiresti välja ekspordiarvete kindlustamine ja kiirendada käibemaksu tagastamist importtoormest eksporttoodangu valmistajatele, kusjuures suurte eksportööride puhul tuleks kaaluda impordi käibemaksu krediteerimist.
  Selle aasta kümne kuuga müüdi Eestis kauplustes tekstiilitooteid ligi poole miljardi krooni eest.
  Tänavu kolme esimese kvartaliga müüdi tekstiilitooteid hulgi enam kui miljardi krooni eest.
  Autor: Koit Luus
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.