• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Õismäe korteriturul on nõudlikud ostjad

  Õismäele korterit otsiv inimene valib korterit hoolega -- uuritakse korteri seisukorda ning korrust, maja vanust, maja ja selle ümbruse heakorda.
  Viiekorruseliste majade korterite vastu on ostjate huvi suurem ning nad on ka veidi kallimad. Keskmises korras kahetoaline korter maksab Õismäel üheksakorruselises majas praegu 220 000 krooni, viiekorruselises majas aga 250 000 krooni. Eelistatud on läbi maja ulatuva planeeringuga korterid. Kevadel läksid Õismäe väiksemad korterid korraks väga hinda (ilmselt väikese pakkumise tõttu) ja siis sai nende eest paarkümmend tuhat krooni rohkem.
  Kõige raskem on leida ostjat esimese korruse korteritele. Müügis on kortereid päris palju, kuid Uus Maa maakleri Margit Merisalu hinnangul on enamik pakutavatest korteritest kehvemapoolsed. Esimese korruse korteri saab Merisalu sõnul osta keskmiselt 10% odavamalt kui keskmistel korrustel asuva korteri. Arco Vara elamispindade maakleri Lauri Laanoja sõnul on langenud nõudlus üheksakorruselises majas asuvate kolmetoaliste korterite järele.
  Kuigi Õismäel on korterite hinnaerinevused suhteliselt väiksed, tuleb ette ka üllatava hinnaga korteritehinguid. Viiekorruselise maja viiendal korrusel asuv kolmetoaline korter müüdi Järveotsa poe juures maha 450 000 krooniga, kusjuures tegemist polnud täielikult renoveeritud korteriga. Järveotsa teel on aga esimesel korrusel asuva ühetoalise korteri eest saadud vaid
  120 000 krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.