• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tuhat inimest jääb tööta

  Arno Mägi sõnul võib ettevõte sulgeda kaks praegu seisvat tsehhi, mistõttu Viru Rand ei pääse ligikaudu tuhande inimese koondamisest. Vallandamiskäskkirjade laialijagamine on Mägi sõnul vaid aja küsimus, kirjutas Sõnumileht.
  Mägi ei osanud öelda, mis saab praegu tootmise katkestanud Viru Ranna Purtse ja Narva-Jõesuu tsehhidest. Võlausaldajad on seisukohal, et töötavad, kasumit andvad ja moodsa tehnoloogiaga tehased tuleb säilitada, ütles ta.
  Viru Ranna makseraskused tekkisid tänavu suvel. Viru Ranna suurim võlausaldaja on praegu Hansapank, millele kalatöötleja võlgneb ligi 80 miljonit krooni. Ida-Viru maakohus algatas Viru Ranna vastu pankrotimenetluse novembri lõpus.
  Viru Ranna juhatuse esimees Andres Eesmaa on varem öelnud, et ettevõtte võlgade suurus on 162 miljonit krooni. Eesmaa sõnul ei näe ta võimalusi, kuidas saaks neid nõudeid rahuldada. Pankrotti oleks võimalik vältida, kui ettevõtte omanikud paigutaksid ettevõttesse täiendavalt vähemalt 60 miljonit krooni.
  Eesmaa sõnul kujutas Viru Rand endast finants-
  püramiidi, mis oleks varem või hiljem kokku kukkunud. Ettevõtte bilanssi on sisse joonistatud 70 miljoni krooni suurune null, ütles Eesmaa.
  Autor: ETA
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.