• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vanalinna valvajad kohaldavad uut maksu

  Altermoni juhatuse liige Marek Strandberg ütles, et firma kandis seoses riigikogu otsusest tingitud ümber-
  korraldustega minimaalset kahju.
  «Kuna autojuht peab vanalinnas parkimise eest endiselt raha loovutama, siis müüvad meie töötajad samades putkades samasid pileteid, millel on kiri «sissesõidu eest» maha tõmmatud,» selgitas Strandberg.
  Ainus vahe on edaspidi, et vanalinna sissesõitu ei takista enam tõkkepuud.
  Strandbergi väitel alanevad Altermoni kulud umbes 200 000 krooni võrra kuus ja firmal tuleb maha kanda üksnes tõkkepuude maksumus umbes 750 000 krooni.
  Eile sai Altermon kolmekuulise hilinemisega kätte protsessorkaardid, mis peavad Strandbergi sõnul lahendama parkimise probleemi terves Tallinnas.
  Tehnoloogiline uuendus parkimise korraldamises läheb Altermonile maksma 70--90 miljonit krooni.
  Riigikohus tunnistas teisipäeval vanalinna sissesõidu eest tasu võtmise põhiseadusega vastuolus olevaks.
  Samas ei muutnud riigikohtu otsus vanalinna sissesõidu eeskirjade punkti, mille kohaselt on parkimine Tallinna vanalinnas tasuline ja pool tundi parkimist maksab päevasel ajal 50 krooni, soodusajal 25 krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.