25. jaanuar 1999 • 1 min
Jaga lugu:

Pesu- ja pereprobleemide president

Loo hiigelkasvu Saaremaa mehele pesu muretsemisest pööras president Lennart Meri kanutipäevanaljaks. Nalja on siiski tõe pähe võetud ja Eesti presidenti hakatud pidama rahva olme- jm probleemide lahendajaks. Mäletatavasti puhkes läinud nädalal rahvusvaheline peretüli, kus austerlasest isa lapsega Austria saatkonda varjus ja sealt reedel kodumaale naases. Lapse ema esindaja leiab, et pereprobleemi peab lahendama president, ja saatis Lennart Merile sellesisulise avaliku kirja. Asi on naljast kaugel. Kohtuni jõudnud peretülide lahendamine on ikkagi kohtu ülesanne. Kui ei, siis jõuame varsti olukorrani, kus president ei ole enam riigipea, vaid varustaja, remondimees, kodutohter vms.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt