• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Telekomi juhte pole kavas vahetada

  Eesti Telekomi suurosaniku, Telia AB esindaja Eestis Mart Nurk ütles, et Telial pole olnud kavas Eesti Telekomi juhatuse esimeest Toomas Sõmerat ega Eesti Telefoni tegevjuhti Jaan Männikut välja vahetada.
  Ka teise Telekomi osanikfirma Sonera infojuht Jari Jaakkola ütles, et tema teada ei ole plaanis Eesti Telekomi juhtide kallale asuda.
  ASi Eesti Mobiiltelefon nõukogu esimees Matti Makkonen sõnas samuti, et Sonera on rahul Telekomi juhtide tööga ega soovi neid välja vahetada. «Olen kursis sellega, et poliitikatandril käib võitlus, et teede- ja sideminister soovib Tallinna Sadama juhti välja vahetada, kuid ma ei tea, et ta Eesti Telekomi kallale tahaks asuda,» rääkis Makkonen.
  Eesti Telekomi nõukogu esimehe Ülo Jaaksoo sõnul pole samuti olnud kellegagi juttu mõne juhi väljavahetamise osas. «Ma ei usu üldse, et Telekomi juhtide kallale minnakse,» ütles ta.
  Jaaksoo sõnul on täna kavas kinnitada ettevõtte eelmise aasta majandustulemused ning valmistuda Eesti Telekomi aktsionäride üldkoosolekuks. Nõukogu koosolekul ei ole plaanis juhtide tagandamist arutada, kinnitas ta.
  «Ma ei usu üldse, et minnakse Eesti Telekomi juhtide kallale,» lausus Jaaksoo.
  Eesti Telekomi restruktureerimine jõudis lõpule eelmise nädala lõpus. Sonerale ja Teliale kuulub kokku 46,5% Eesti Telekomi aktsiatest. Eesti Telekomi eelmise aasta konsolideeritud käive oli 2,89 miljardit krooni ja kasum 318,16 mln krooni, mis on üle 40% enam kui aasta varem.
  Autor: Sten A. Hankewitz
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
LHV: Coopi aktsia on ülehinnatud – aeg müüa
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
Euroopa liidrid soovivad Poola küsimuse jätta komisjonile lahendada
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Soome mõjukas majandusjuht sai maksuparadiisi tulu varjamise eest aasta tingimisi
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.