• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hollandi CSM Põhjala suurimaks magusatootjaks

  Ostutehingust, mille väärtus on kuus miljardit krooni, teatati esmaspäeval, kui Huhtamäki katkestas ajutiselt oma aktsiatega kauplemise Helsingi börsil. Huhtamäki OY 19 miljardi krooni suurusest käibest moodustab Leaf 42%.
  Leafil on maiustustevabrikud Soomes, Rootsis, Hollandis, Suurbritannias, Iirimaal, Itaalias ja Poolas, ühisfirma Indias.
  CSM on rahvusvaheline toiduainete ja nende toorme -- pagaritööstustooraine, pakendatud toiduained, suhkrukondiitritooted, suhkur, piimhape ja selle komponendid -- valmistaja.
  Firma juhatuse esimehe J. A. J. Vinki sõnul püüab CSM Leafi ostuga tõusta juhtpositsioonile just suhkrukondiitritoodete turul, sest CSMi vastavasse gruppi kuuluvad juba Põhjamaades tegutsev Malaco ja Beneluxi maades toimiv Red Band Venco. Leafi ostmisega saab CSM Põhjamaade suurimaks suhkrukondiitritoodete valmistajaks, mille mullune käive oli 31,2 mld krooni.
  Huhtamäki koondab edaspidi oma tegevuse pakendite valmistamisele ja selle laiendamisele Polarcupis ja Sealrightis.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Miks minilao kasutamine on kasvav trend ja millal sina võid miniladu vajada?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?