• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Iga seitsmes müüdud auto oli Suzuki

  Kui sõiduautode müügitabelit Eestis juhib muidu keskmiselt müüv Suzuki, on tegemist ilmselt suurtellimusega. Nii ongi. Eelmisel korral oli suurostja politsei, seekord tõstis Suzuki pjedestaalile Eesti Energia tellimus.
  Aprill tervikuna polnud hoogne müügikuu. Võrreldes eelmise aasta aprilliga (1219 autot) müüdi umbes 500 autot vähem. Suzuki 106 autot moodustasid peaaegu seitsmendiku kogu müügist.
  Jaapanlaste hirmsuurt ülemvõimu täiendasid traditsiooniliselt edukad: Toyota, Honda, Nissan. Parima eurooplasena oli leedulaste lemmik Volkswagen alles viies, Ford platseerus kuuendaks.
  Kõik nad on aga võrreldes märtsiga tagasiminejad. Toyota müüs 31, Honda 35 autot vähem. Nii sai tõeks väide, et aktsiisihirm lõi märtsikuu numbrid üles.
  Fakti kaudne kinnitus on ka Peugeot' edukus, mis põhines väikesel 206-l. Väikese ja odava eelistamist kinnitab ka Daewoo Matizi edu. 18 auto müümine pani ASi Pleione töötajad kiiresti liigutama.
  Müüki suurendanud marke on siiski vähe. Uusi mudeleid pakkuva Mitsubishi ning kindlale huviliste ringile müüva Subaru kõrval suurendas müüki vaid Land Rover. Selle aasta esimese Jaguari, alles eelmisel nädalal esitletud S-Type'i, müüs Viking Motors.
  Kuidagi ei taha suureneda Fiati müüginumbrid, samas ei saa Itaalia Auto rahuldada kliendi soovi diiselmootoriga autode järele. Samuti pole Fiatil varakevadel müüki suurendavaid maastureid.
  Mitmekordselt läksid tagasi märtsi lõpuks salongi täiesti tühjaks müünud Lada numbrid, sest aprilliks ei suudetud Togliattist piisavalt autosid saada.
  Kaubikute müük oli mullusel tasemel, mis näitab, et majanduses on positiivsed tendentsid. Väiksematest on teist kuud järjest parim Citroen, suurematest Mercedes.
  Oleme väga rõõmsad, et suutsime pool aastat kestnud konkursi võita ja müüsime Eesti Energiale 100 hõbehalli universaalkerega ja 1,6-liitrise mootoriga Suzuki Balenot.
  Loomulikult ei saanud me loota ülisuurele kasumile nagu ka meie viimane konkurent Toyota. Tehingu tulusus peaks ilmnema alles aastate pärast, nii et laulukooridel ei maksaks meie juurde Austraaliasse sõiduks raha küsima tulla.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.