31 mai 1999

Valvekeskus väikesele kontorile

tootja: DSC Security Products Int (Kanada)

kasutajakoode: 32

ühendatavaid kavitatuure: kuni 8

tsoone: kuni 8

sündmusi mälus: 128

kommunikaatorisse programmeeritavaid telefoninumbreid: 8

hind: 1500 kr

Väikesele kontorile mõeldud valvekeskus on alternatiiviks üha suuremaks, keerukamaks ja kallimaks muutuvatele valvekeskustele. Samas on keskusel mitmeid seni vaid suurtele keskustele iseloomulikke võimalusi.

Valvatava ala saab sõrmistike lisamisega jaotada tavalise nelja-viie asemel kaheksaks tsooniks. Kokku saab keskusega ühendada 8 klaviatuuri.

Seadmel on 32 kasutajakoodi, mis võimaldab väiksema kontori korral anda igale töötajale oma koodi, siis saab kontrollida, kes millal sisenes, väljus jne. Keskus salvestab mällu 128 viimast sündmust sõltumata nende toimumisajast.

Soovi korral saab seadme programmeerida nii, et ta läheb häiresse juhul, kui üritatakse rikkuda sireeniahelat või lõigatakse läbi telefonikaabel. Keskus teatab toimunust tehnilist valvet teostavasse turvafirmasse või näiteks firma omaniku mobiiltelefonile. See võimaldab kontrollida ka turvafirmat, kes võib väljakutsele viidates nõuda väljasõidutasu.

Seadet saab laiendada, lisades talle raadio teel töötavaid infrapunaandureid, mille töökorras olekut kontrollib valvekeskus. Valvekeskus ühildub kõikides Eesti tuntumates turvafirmades kasutatava tehnikaga.

Seadme võib paigaldada ühe päevaga.

Valvekeskusega saab ühendada kaheksa klaviatuuri.

Hetkel kuum