• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valvekeskus väikesele kontorile

  tootja: DSC Security Products Int (Kanada)
  kasutajakoode: 32
  ühendatavaid kavitatuure: kuni 8
  tsoone: kuni 8
  sündmusi mälus: 128
  kommunikaatorisse programmeeritavaid telefoninumbreid: 8
  hind: 1500 kr
  Väikesele kontorile mõeldud valvekeskus on alternatiiviks üha suuremaks, keerukamaks ja kallimaks muutuvatele valvekeskustele. Samas on keskusel mitmeid seni vaid suurtele keskustele iseloomulikke võimalusi.
  Valvatava ala saab sõrmistike lisamisega jaotada tavalise nelja-viie asemel kaheksaks tsooniks. Kokku saab keskusega ühendada 8 klaviatuuri.
  Seadmel on 32 kasutajakoodi, mis võimaldab väiksema kontori korral anda igale töötajale oma koodi, siis saab kontrollida, kes millal sisenes, väljus jne. Keskus salvestab mällu 128 viimast sündmust sõltumata nende toimumisajast.
  Soovi korral saab seadme programmeerida nii, et ta läheb häiresse juhul, kui üritatakse rikkuda sireeniahelat või lõigatakse läbi telefonikaabel. Keskus teatab toimunust tehnilist valvet teostavasse turvafirmasse või näiteks firma omaniku mobiiltelefonile. See võimaldab kontrollida ka turvafirmat, kes võib väljakutsele viidates nõuda väljasõidutasu.
  Seadet saab laiendada, lisades talle raadio teel töötavaid infrapunaandureid, mille töökorras olekut kontrollib valvekeskus. Valvekeskus ühildub kõikides Eesti tuntumates turvafirmades kasutatava tehnikaga.
  Seadme võib paigaldada ühe päevaga.
  Valvekeskusega saab ühendada kaheksa klaviatuuri.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Alexela haagisetootja töötab tarnekriisi tõttu noateral
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.