• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Silmeti endine juht eitas kohtus süüd

  Saksing ja tema kaaskohtualused, Silmeti endine peaökonomist Nikolai Bakaljas ja raamatupidaja Nadezhda Iljinova eitasid süüdistuse ettelugemise järel süüd, ütles Ida-Viru maakohtu kohtunik Kadri Põldma.
  Kohus jõudis eile üle kuulata Saksingu ja mõne tunnistaja. Täna jätkab kohus teiste kohtualuste ülekuulamisega.
  Saksingu ja tema endiste töökaaslaste süüdistus sai alguse politseile esitatud avaldusest, mille järgi tegid Saksing, Silmeti peaökonomist Nikolai Bakaljas ning raamatupidaja Nadezhda Iljinova 1997. a 22. aprilli hommikul enne tööpäeva algust rahaülekandeid 2,46 mln krooni ulatuses. Saksingu arvele läks 1,78 mln krooni.
  Saksingut ja Bakaljast süüdistatakse ulatuslikus riisumises, milleks nad kuritarvitasid ametiseisundit. Iljinovale on esitatud süüdistus ametialases lohakuses. Saksing on oma süüd alates ülekande ilmsikstulekust eitanud. Tema sõnul oli tegemist eksimusega, mille ta raha tagastades on heastanud.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Facebook plaanib nime muuta
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Ülikooli kliinikum paneb plaanilise ravi seisma
Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatus otsustas katkestada plaanilise statsionaarse ravitöö 25. oktoobrist, et katta suurenenud COVID-19 haiglaravi vajadust ning tõsta ravivõimekust.
Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatus otsustas katkestada plaanilise statsionaarse ravitöö 25. oktoobrist, et katta suurenenud COVID-19 haiglaravi vajadust ning tõsta ravivõimekust.
Soome sai uue ükssarviku
Avatud lähtekoodiga andmebaasiteenuste pakkuja Aiveni väärtus tõusis hiljutises rahastamisvoorus 1,8 miljardi euroni ehk ligikaudu 2 miljardi dollarini, mis teeb temast värske ükssarviku.
Avatud lähtekoodiga andmebaasiteenuste pakkuja Aiveni väärtus tõusis hiljutises rahastamisvoorus 1,8 miljardi euroni ehk ligikaudu 2 miljardi dollarini, mis teeb temast värske ükssarviku.