• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Levicomi tütarfirma pakub telefoniteenust

  «Meil on korralik oskusteave ja finants olemas,» lausus Lukk. «Sellega võib Eesti oludes korraliku tulemuse saada.» Poolteise aasta pärast on Levicom Broadbandil plaanis tuua turule oma telefonsideteenus, milleks tehniliselt on ettevõte praegugi valmis, lisas ta.
  ASi Eesti Telefon Teleteenuste direktor Valdo Kalm lausus, et konkurentsi tekkimine telefoniteenuste- ja sideturul on Eesti Telefoni poolt tervitatav. «Turg, hind ja kliendikesksus panevad asja paika,» sõnas Kalm.
  Andmesidefirma AS Uninet kavatseb samuti hakata osutama telefoniteenuseid pärast Eesti Telefoni monopoli lõppemist. Unineti juhatuse esimees Andres Bauman ütles, et praegu on vara prognoosida, kas Levicom Broadband saavutab teise koha telefoniteenuste pakkujate hulgas. «Ei ole veel teada, kes kavatseb kui palju investeerida,» rääkis Bauman. «Arvan, et võimalused on neil kindlasti olemas.»
  Levicom Broadbandile kuuluvad internetifirmad Netexpress ja Meediamaa, kaabelteleoperaator Levi Kaabel ja viis Leedu kaabel- ja andmesidefirmat. Tal on 65% osalus Tallinna Kaabeltelevisiooni ASis. Viiendik Levicom Broadbandist kuulub Skandinaavia kontsernile Netcom AB.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tegelikult oleme me eriolukorras – käitugem siis vastavalt
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.