Viktoria Korpan • 15. juuni 1999 kell 22:00

Levicomi tütarfirma pakub telefoniteenust

«Meil on korralik oskusteave ja finants olemas,» lausus Lukk. «Sellega võib Eesti oludes korraliku tulemuse saada.» Poolteise aasta pärast on Levicom Broadbandil plaanis tuua turule oma telefonsideteenus, milleks tehniliselt on ettevõte praegugi valmis, lisas ta.

ASi Eesti Telefon Teleteenuste direktor Valdo Kalm lausus, et konkurentsi tekkimine telefoniteenuste- ja sideturul on Eesti Telefoni poolt tervitatav. «Turg, hind ja kliendikesksus panevad asja paika,» sõnas Kalm.

Andmesidefirma AS Uninet kavatseb samuti hakata osutama telefoniteenuseid pärast Eesti Telefoni monopoli lõppemist. Unineti juhatuse esimees Andres Bauman ütles, et praegu on vara prognoosida, kas Levicom Broadband saavutab teise koha telefoniteenuste pakkujate hulgas. «Ei ole veel teada, kes kavatseb kui palju investeerida,» rääkis Bauman. «Arvan, et võimalused on neil kindlasti olemas.»

Levicom Broadbandile kuuluvad internetifirmad Netexpress ja Meediamaa, kaabelteleoperaator Levi Kaabel ja viis Leedu kaabel- ja andmesidefirmat. Tal on 65% osalus Tallinna Kaabeltelevisiooni ASis. Viiendik Levicom Broadbandist kuulub Skandinaavia kontsernile Netcom AB.

Hetkel kuum