• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Bensiini hinna tõus jõuab kaubandusse järgmisel aastal

  Kaubandus-Tööstuskoja turundusdirektori Urmas Oru hinnangul ei jõua hinnatõus kaubandusse enne järgmist aastat, sest firmadel on transpordiettevõtetega eraldi lepingud ja transpordile kuluv raha ei moodusta firmade eelarvest kuigi suurt osa.
  Veneetsia Kaupmehe ASi tegevdirektor Ivar Simson arvas, et kahtlemata mõjutab bensiini hinna tõus kauba hinda poes. Tema hinnangul tuleb hinnatõus aga minimaalne, turul valitseva konkurentsi tõttu ning see ei toimu enne sügist.
  Tallinna Kaubamaja müügidirektor Andrus Ossip ütles, et eelkõige peaksid bensiini hinna tõusu tõttu kallinema toidukaubad. «Mõnda artiklit tuuakse mitu korda päevas sisse ja see maksab. Riideid tuuakse enamasti sisse Euroopast ja eks needki kallinevad natuke,» rääkis Ossip. Ta märkis, et paar aastat tagasi oleks tootja koos bensiini hinna tõusuga kohe hinda tõstnud, nüüd pole seda konkurentsi tõttu enam nii lihtne teha.
  Autor: Mihkel Kumari
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Tallinna börs meelitab mind kohviaroomiga
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.