• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eestlased avavad Lätis internetivärava

  ASi MicroLink juhatuse esimees Allan Martinson ütles eile, et Online.lv peaks hakkama kasumit tootma 1--1,5 aasta pärast. 1999.--2000. majandusaasta lõpuks peaks Online.lv käive kasvama ühe miljoni kroonini, prognoosis Martinson. «See on veel üks samm, mis näitab, et MicroLinki jaoks on Internetil suur tähtsus,» lausus ta.
  Sarnaselt Eesti uudisteväravaga Online.ee on Online.lv külastamine tasuta. Omanikud saavad kasu reklaamimüügist ja müügitoetuskampaaniatest. Online.lv ja Online.ee väljaandja on MicroLinki ja BNSi ühisfirma Neti Värav, mille aktsiad jagunevad võrdselt mõlema osapoole vahel.
  MicroLinki ja BNSi prognoosi kohaselt peaks Eesti uudistevärava Online.ee sõsarserver saama detsembriks Läti kõige külastatavamaks internetileheküljeks. Online.lv hakkab edastama uudiseid Lätist ja välismaalt, pakkuma meelelahutust, elektronposti teenuseid ning ligipääsu elektroonilisele kaubandusele ligikaudu 70 000 Läti internetikasutajale.
  Online.lv on esimene iseseisva toimetusega võrguväljaanne Lätis, mille sisu uueneb päeva jooksul pidevalt. Martinsoni sõnul on MicroLinkil plaanis avada internetivärav ka Leedus, aga see võtab rohkem aega, sest võrreldes Eesti ja Lätiga on Leedu internetiturg vähe arenenud.
  Jaanuaris tööd alustanud Online.ee on üks Eesti külastatavamaid uudiseid ja infot pakkuvaid internetiväravaid. Päeva jooksul kasutab seda ligikaudu 18 000 internetikasutajat, kes külastavad umbes 80 000 lehekülge. Eestis on orienteeruvalt 180 000 internetikasutajat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Jah, nüüd tuleb seljad kokku panna!
Riik hankijana peaks praeguses keerulises majanduskeskkonnas, kus kõikvõimalikku laadi turutõrked on igapäevane nähe, olema töö teostaja suhtes mõistlik ja paindlik, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Liigne bürokraatia, nagu me juhtkirjades sageli meelde tuletame, ei tule ühelgi ajal kasuks, kriisis aga on selle mõju hukutav.
Riik hankijana peaks praeguses keerulises majanduskeskkonnas, kus kõikvõimalikku laadi turutõrked on igapäevane nähe, olema töö teostaja suhtes mõistlik ja paindlik, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Liigne bürokraatia, nagu me juhtkirjades sageli meelde tuletame, ei tule ühelgi ajal kasuks, kriisis aga on selle mõju hukutav.
Tallinna börs alustas uut nädalat kukkumisega
Tallinna börs langes täna koos ülejäänud Euroopa turgudega. Enim kukkusid kodubörsil PRFoodsi, Silvano Fashion Groupi ja Ekspress Grupi aktsiad.
Tallinna börs langes täna koos ülejäänud Euroopa turgudega. Enim kukkusid kodubörsil PRFoodsi, Silvano Fashion Groupi ja Ekspress Grupi aktsiad.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus: Eesti suurim pank ja tööstuste kriisiplaanid
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Viimse hetkeni ellujäämist lootnud ettevõte heitis hinge
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.